Hvem er vi

Ideen om Alt i Et friskolen opstod i forbindelse med, at vores kommunale folkeskole i Klinkby gennem flere år har været lukningstruet. En initiativgruppe bestående af lokale ildsjæle i samarbejde med Alt i Et Huset og Klinkbys foreningsliv besluttede sig for, at kæmpe for et lokalt alternativ til folkeskolen, men i en nytænkt og forbedret version.

Alt i Et Friskolen er en grundskole fra børnehaveklasse til 7. klasse, som bygger på en Grundtvig-Koldsk tankegang. På Alt i Et Friskolen er nærvær, nysgerrighed og fællesskab vores grundsten.

Alt i Et Friskolen har et godt samarbejde med vuggestuen og børnehaven i Klinkby. Et samarbejde der sikrer en god og tryg overgang fra børnehaveliv til skoleliv.

På skolen har vi også vores SFO. SFO’en er meget mere end blot et pasningstilbud efter endt skoledag. Det er et frirum. Et frirum til hygge, leg og til spændende “ud af huset” oplevelser. Læs mere om vores SFO under siden “Om Friskolen”.

Vi glæder os til at byde de første børn velkomne på skolen, når vi for allerførste gang åbner dørene mandag den 12. august 2024.

Alt i Et Friskolen bestyrelse